Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!

testpage

De fleste av oss har det, eller har hatt blackhead, eller hudorm. Disse viser seg som små svarte prikker som som oftest sitter på nesen og i området rundt, og kan ofte være vanskelige å bli kvitt. De kan gjerne ikke (og bør helst ikke) poppes som vanlige kviser, og det kreves derfor produkter og hjelp for å bli kvitt dem. 

Gå til Blackhead Remover

Gwang.no har masker og andre hudpleieprodukter som gjør det lettere for deg å bli kvitt blackheads. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om de diverse produktene. 

Hva er blackheads?

Blackheads er små svarte prikker som kommer av tette talgkjertler og heter komedoner på fagspråket. Når keratin, eller hudrester, kombineres med olje blir dette til hudormer.

Dersom det er svarte nupper er kjertelen åpen og det er dette vi kaller blackheads. Om de er lukket og dekket av hud er det hvite nupper og disse blir ofte kalt whiteheads.

Hvorfor får vi hudormer?

Hudormer kommer rett og slett av økt talgproduksjon og oljete hud. Talget blir svart fordi det får oksygen. Dette er grunnen til at whiteheads ikke er svarte - disse er dekket av hud og får derfor ikke oksygen. 

Vi vet ikke hvorfor man plutselig får økt talgproduksjon. Men vi vet at hormoner, bakterier, medikamenter, gener og arv kan ha noe med det å gjøre. 

Også hudpleieprodukter kan være med på å forverre tilstanden, og du bør derfor unngå produkter som tetter porene og forårsaker betennelse. Dersom porene blir tette slipper ikke oksygen til som da gjør at aknebakteriene trives godt.

Om kosthold påvirker talgproduksjonen er mye omdiskutert, men du kan prøve å unngå produkter som inneholder mye sukker, melk og raske karbohydrater da dette kan utløse dannelsen av en insulin-lignende vekstfaktor som er med på å øke hudormdannelse. 

Du blir aldri helt kvitt de små prikkene

Dessverre kan du aldri bli helt kvitt disse små hvite og svarte prikkene. Dette er fordi vi ikke kan kvitte oss med talgkjertlene helt - huden vår trenger nemlig noe hudfett fordi det beskytter huden. 

Selv om du ikke kan bli kvitt de helt, er det likevel ting du kan gjøre for at plagene skal bli mindre. Les videre for å lære hvordan! 

Minske plagene

Det finnes en del produkter du kan bruke, som for eksempel blackhead remover. Hvis du behandler huden på riktig måte vil du også forebygge fremtidige utbrudd. 

Ved å bruke en rens som passer hudtypen din, og ved å bruke en god peeling i tillegg til en maske, kan dette hjelpe svært mye. Hos Gwang.no finner du ansiktsrens og peeling for en rekke forskjellige hudtyper. 

Blackhead Remover Mr.RX Kit

Vi har Blackhead Remover Mr.RX Kit, som er perfekt for å fjerne blackheads. Dette kitet har tre steg som vil gi deg en nese helt uten hudormer.


Steg 1

Det første steget er for å mykgjøre porene. Start med å rense nesen, så tar du arket fra steg 1 og lar det ligge på nesen i 5 til 10 minutter. Fjern så arket og tørk av porene med en fuktig bomullspad.


Steg 2

Dette steget er for å fjerne hudormene ved at arket tørker ut på nesen. Start med å ta litt varmt vann på nesen før du påfører arket fra steg 2, denne skal sitte på litt lenger da fra 10-15 minutter. Når arket har blitt tørt, kan du fjerne det forsiktig ved å ta tak i kantene.


Steg 3

Det siste steget roer ned neseområdet. Arket fra steg 3 inneholder essens, etter å ha hatt ark tre på nesen i 5-10 minutter kan du fjerne det for så å massere inn resten av essensen.

Les mer: Koreansk hudpleie

Ta kontakt med oss!

Har du spørsmål om oss eller produktene vi har? Send oss en mail da vel på kontakt@gwang.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter og spesialtilbud!