Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!

Vi har satt sammen noen spørsmål og svar om koreansk hudpleie som vi ofte får.Finner du ikke svaret på det du lurer på her, så hører vi gjerne fra deg! Ta kontakt med oss på kundeservice@gwang.no eller via vårt kontaktskjema. Vi svarer deg så fort vi kan.


Ofte stilte spørsmål og svar om koreansk hudpleie


Jeg har lyst til å starte med koreansk hudpleie, men vet ikke helt hvor jeg skal starte!

Vi har satt sammen noen "startsett" som skal gjøre dette enklere for deg som er ny til koreansk hudpleie. Disse startsettene inneholder produktanbefalinger for de ulike hudtypene og hudproblemene. For en basisrutine anbefaler vi å starte med en ansiktsvask, deretter en toner og en fuktighetskrem. Hvis du bruker sminke anbefaler vi en oljebasert rens om kvelden og solkrem på dagtid. Under Produkter vil du finne forslagene på startsett. Du kan uansett spørre oss om det er noe du lurer på - send mail til kundeservice@gwang.no.

Når jeg begynner med koreansk hudpleie, må jeg bytte ut alle produktene jeg har fra før?

Nei, du må selvsagt ikke det. Du kan fint kombinere de koreanske hudpleieproduktene med det du måtte ha fra før. Vi anbefaler alltid at du bruker opp produkter før du skaffer nye. Det går fint å starte med 2-3 produkter. Etterhvert som du har brukt opp dine andre produkter, anbefaler vi at du utvider din rutine med koreanske produkter. Dette gir deg størst mulig effekt av hudpleierutinen din.

Må jeg kun velge produkter fra samme merke til min rutine?

Nei, selvsagt ikke. Finn dine favoritter fra ulike merker og miks/match det som er best for deg og din hud. Koreansk hudpleie og hudpleierutine handler om å tilpasse rutinen til din egen hud. Det går også fint å blande koreanske produkter med annen hudpleie som du har hjemme. Bare husk at ikke alle ingredienser går ikke alltid like godt sammen. Spør oss om råd hvis du er usikker.

Hvor lang tid bruker jeg på en 10-stegs rutine? Tar ikke det fryktelig lang tid?

Det avhenger av hvilke produkter du bruker og hvor lenge du har fulgt en rutine. Det går også raskere når du blir vant til rutinen. En rutine tar som regel rundt 5-10 minutter uten ansiktsmaske. Det mest tidkrevende steget er ansiktsmaske. Vi gjør dette personlig 1-2 ganger i uken avhengig av hvor mye tid vi har til rådighet. Du må ikke nødvendigvis begynne med en full rutine dersom du er ny til koreansk hudpleie. Start med 2-3 steg som du vet du kan følge, og utvid derfra i ditt eget tempo. De beste resultatene kommer over tid.

Hvor lang tid tar en typisk kveldsrutine?

Det avhenger av hvor mange steg du bruker, men med en full rutine vil du bruke 5-10 minutter.Hudpleie er selvpleie, og mange synes det er deilig å bruke litt ekstra tid på rutinen.

Hvor lang tid skal det gå mellom påførelse av hvert produkt i rutinen?

Dette varierer fra produkt til produkt. De fleste av våre produkter har en lett konsistens og trekker raskt inn i huden, så alt mellom 5-25 sekunder.

Trenger jeg oljerens hvis jeg ikke bruker sminke?

Nei, du trenger ikke oljerens dersom du ikke bruker sminke, men dersom du bruker solkrem kan en oljerens sørge for at huden blir helt ren.  Vi anbefaler også dobbelt rens på kvelden, for å få bort all sminke og smuss samt at du får renset i dybden.

Hvor mange ganger i uken skal jeg eksfoliere/skrubbe huden?

Hvor ofte du bør eksfoliere avhenger av huden din og styrken på eksfolieringen du bruker. En tommelfingerregel er å eksfoliere 1-3 ganger i uken. Vi anbefaler å starte med 1 gang i uken og trappe opp ved behov.

Kan jeg bruke sheetmask hver dag?

Ja, det kan du hvis du ønsker det. Men du trenger ikke å bruke sheetmask hver dag for en fin og sunn hud med glød.

Bør jeg bruke solkrem med faktor hver dag? Selv når det regner eller på vinteren?

Ja! Sunn hud starter med en god solfaktor. Det er viktig å bruke solfaktor hver eneste dag uansett vær. Selv om du ikke ser solen eller kjenner at den varmer, er huden din konstant utsatt for UV-stråler. UV-stråler er hudens aller verste fiende. Koreanske solkremer er annerledes enn mange vestlige solkremer. De har en lettere konsistens, trenger hurtigere inn i huden og etterlater ikke huden fet eller med en hvit hinne.

Jeg har sensitiv hud, kan jeg bruke koreansk hudpleie?

Hvis du har sensitiv hud er koreansk hudpleie ypperlig for deg. Koreansk hudpleie er ofte mildere enn vestlige hudpleieprodukter fordi mange produkter ikke inneholder alkohol. En full oversikt over produkter til sensitiv hud finner du her.  Vi hjelper deg uansett hudtype eller hudtilstand. Du kan spørre oss om råd ved å sende oss en mail på kundeservice@gwang.no. Vi hjelper deg gjerne.

Jeg er plaget med akne, tror det er hormonelt. Hvilke produkter bør jeg velge?

Jeg er en dame på 30+ som trenger noen tips. Huden er gusten, og jeg begynner å få fine linjer. Jeg trenger renseprodukter, men vet ikke hvor jeg skal begynne!

Vi har mange produkter som passer til de første fine linjene. Du kan klikke her for å se våre anbefalinger.  Dersom du trenger anbefalinger til renseprodukter anbefaler vi at du starter med en oljerens. Oljerensen fjerner sminke og solkrem og tilfører huden fuktighet. Oljen masseres inn i tørt ansikt med tørre, rene hender og skylles av med lunkent vann. Du kan se våre oljerenser her. Etter en oljerens anbefaler vi en vannbasert rens. Dette er for å rense huden grundig dypy ned i porene og sørge for at huden er helt ren innen du påfører dine hudpleieprodukter. Den vannbaserte rensen skummes opp i hendene med litt vann og masseres deretter inn på fuktig ansikt. Renses av med lunkent vann. Se vårt utvalg av vannbaserte rensetyper her.  
For gusten hud og fine linjer erC-vitamin supert. Et serum med C-vitamin som presses lett inn i huden etter rens og toner er en effektiv metode.  Dersom du har sensitiv hud er det viktig å trappe opp bruken forsiktig. Vi har C-vitamin-serum fra de anerkjente merkene Benton, Purito og Dear, Klairs. 
Produkter med sneglesekret er også gode for hud med de første tegn på aldring. Sneglesekret er full av antioksidanter og elasten som strammer opp huden og hindrer dannelsen av rynker og fine linjer.  Les her for mer om sneglesekret og produkter med sneglesekret.  Solkrem er også viktig for å forebygge dannelsen av rynker og for en generelt frisk og sunn hud. Vårt utvalg av solkremer finner du her. 

Hva med meg på 60 år? Kan noen av produktene passe for meg?

 Ja absolutt! Det er aldri for sent å ta vare på huden sin. Koreansk hudpleie er for alle, uansett alder og kjønn. Vi har produkter tilpasset en rekke ulike hudtyper og hudutfordringer. For moden hud har vi laget et eget startsett. Les mer om hudpleie for moden hud her. 

Jeg er mann, kan jeg bruke koreanske hudpleieprodukter?

Inneholder koreansk hudpleie bleking? Det står ofte whitening på produktene!

Det er en stor misforståelse at koreanske hudpleieprodukter inneholder bleking. Det er riktig at det er sett på som positivt å være blek i Korea, men produktene inneholder sjeldent bleking. Ofte kommer ordet "brightening" opp. Brightening betyr dog ikke bleking, men at produktet jevner ut hudtone og pigmentering og gir en jevn, glødende hud.

Er produktene testet på dyr?

Vi har mange merker og produkter som er cruelty-free, altså ikke testet på dyr.  Vi bestreber oss å være mest mulig cruelty-free. Dessverre er det slik at Kina krever at produkter er testet på dyr for at de skal få selge sine produkter i Kina. Det jobbes med å kreve forbud mot dette i Kina, men vi vet ikke med sikkerhet når dette kravet inntrer. I Korea er det et krav at det er cruelty-free. Finn en oversikt over alle våre cruelty-free produkter her.  

Hvor lang leveringstid har dere?

Såfremt varene er på lager, sender vi i løpet av 2 arbeidsdager. Vi bruker Bring som distributør. Hvor lang tid det tar før du får produktene er avhengig av og hvor i landet du bor, men normalt skal du ha mottatt dem innen en uke. Du får beskjed hvis det skjer noe uforutsett som påvirker leveringstiden. Hvis du ønsker å hente produktene hos oss går det selvsagt raskere.

Hvor sendes varene fra? Har dere lager i Norge? Kommer det toll på varene?

Det er ikke toll på varene siden lageret er i Norge. Vi har lager i Oslo, og sender varene så fort vi kan. Frakttiden kommer i tillegg - normalt 2-4 dager. Du kan også hente hos oss i Oslo kostnadsfritt.

Returer

Reklamasjon

Salgsbetingelser

Fant du ikke svar på det du lette etter? Send oss mail på kundeservice@gwang.no eller ta kontakt vi med oss via kontaktskjema