Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!

Snail Cream

Snail cream er en av de mest populære produktene innen koreansk kosmetikk, og er et effektivt produkt som kan hjelpe for å få en glødende hud. I denne kremen brukes snegleekstrakt, som blant annet kan hjelpe mot akne, tørr hud og fine linjer. 

Finn dine favoritter her: Super Aqua Cell Renew Snail Cream 

Ser du etter en god snail cream, har vi hos Gwang.no ulike alternativer tilpasset din hud. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en serie produkter som møter alle dine behov. 

Ta kontakt dersom du ønsker hjelp. 

Hva er snail cream? 

Sneglekrem, eller snail cream, er ingen ny oppfinnelse, og snegleekstrakt har blitt brukt i århundrer. Ifølge historikerne ble snegleslim brukt for å få sår til å gro, mens Hippokrates pleide å knuse snegleskjell med melk for å behandle betennelser

I dag er produkter med snegleekstrakt et kjent fenomen innen koreansk hudpleie, og mange opplever god effekt ved behandling av akne og tørr hud når de bruker disse produktene.

Ønsker du også å teste ut effekten av dette vidundermiddelet, kan du ta en titt i nettbutikken vår. Her tilbyr vi ulike koreanske hudpleieprodukter som snail cream og andre produkter som inneholder snegleekstrakt. 

Hvordan fungerer det? 

Når vi bruker snegleekstrakt i produkter, får vi en kjemisk cocktail som kan gi huden vår en skikkelig boost. 

En snail cream kan inneholde:

 • Antioksidanter
 • Vitaminer
 • Proteiner

Alle disse tre gir viktig næring til huden, og kan gi huden akkurat det den trenger for å få gløden tilbake. 

Hva er fordelene?

En krem som inneholder snegleekstrakt kan gi mange fordeler, og det er ikke uten grunn at denne ingrediensen har blitt svært populær innen koreansk hudpleie. 

I riktig kombinasjon av ingredienser og produkter, kan kremen gi fordeler og ha egenskaper som:

 • Anti-aging
 • Cellefornyende
 • Gjøre huden fastere
 • Korrigere ujevnheter i hudtone
 • Gjøre huden lysere
 • Tilføre huden mye fuktighet
 • Reparere skader som skyldes for eksempel akne

Fordelene er mange, men det kan være viktig å understreke at alle er forskjellige og opplever produktene ulikt. For å få optimal effekt er det viktig at du følger en fast hudpleierutine som går over flere steg. 

Er du usikker på hvilke produkter som egner seg best for din hud, kan du kontakte oss for råd og mer informasjon. 

Hvilke produkter inneholder snegleekstrakt hos Gwang.no?

Vi tilbyr en rekke effektive koreanske hudpleieprodukter, og vi har store favoritter. Innen produkter som inneholder snegleekstrakt kan vi tilby produkter som:

 • Missha: Super Aqua Cell Renew Snail Cream
 • Benton: Snail Bee High Content Steam Cream
 • COSRX: Advanced Snail 92 All In One Cream

Sistnevnte fra COSRX inneholder så mye som 92% snegleekstrakt, og er en fuktgivende, pleiende og antiflamatorisk krem som egner seg for alle hudtyper. Vi har sett at kremen gir en fantastisk glød uten at den blir oljete eller fettete i løpet av dagen. 

Les mer: COSRX Norge 

Hvorfor bruke koreansk hudpleie?

Koreansk hudpleie har blitt mer og mer populært over hele verden de siste årene. Dette har mye med å gjøre at den koreanske hudpleieindustrien er gode på å fornye seg, og forbrukerne er ikke redde for å teste ut nye produkter. 

Koreanske forbrukere innen hudpleieindustrien er kravstore, og industrien har derfor et stort press på seg om å stadig bli bedre. Derfor kan du stole på at produktene har blitt testet av forbrukere som setter krav. 

Koreanske kvinner og menn lærer allerede i barndommen hvordan de skal ta vare på huden, og solkrem blir derfor høyt prioritert for å unngå solskadet hud. Dette er også grunnen til at det er høyt fokus på solbeskyttelse innen koreansk hudpleie.

Fordeler med koreansk hudpleie

Fordelene med koreansk hudpleie, eller K-beauty som det også gjerne kalles, er at produktene stadig fornyes og blir testet ut. Man er ikke redd for å prøve noe nytt, og forbrukerne opplever stadig nye ingredienser som kan gi en god effekt huden. 

Fordelene er derfor mange, og til og med du kan oppleve en sunn og glødende hud etter bare kort tid. Her gjelder det selvfølgelig å ha en god hudpleierutine, samt være nøye med at produktene er egnet for huden din. Dette kan vi hjelpe deg med. 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan sette sammen en serie produkter som passer deg og dine behov. 

Les mer: K-beauty 

Velkommen til Gwang.no 

Velkommen til Gwang.no! Vi er nettbutikken for deg som ser etter en norsk nettbutikk som selger koreanske hudpleieprodukter. Vi har testet og eksperimentert mye med produktene selv, og ønsker å tilby deg kun det beste av det beste. 

Vi elsker K-beauty, og vi ønsker å vise deg hvorfor. Ta gjerne kontakt for mer informasjon, eller ta en titt rundt i butikken vår. Her finner du koreanske hudpleieprodukter til fornuftige priser.