Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!

Sensitiv hud

Sliter du med sensitiv hud og syns derfor det kan være vanskelig å finne de riktige produktene? Hos Gwang.no hjelper vi deg med å finne produkter tilpasset din hudtype.

Sensitiv skin

 Til sensitiv hud

Vi tilbyr koreanske hudpleieprodukter som kan gi god effekt for deg som sliter med sensitiv hud. Ta gjerne kontakt dersom du er usikker på hvilke produkter du bør velge.

Velg riktige produkter tilpasset din hudtype 

Koreanske hudpleieprodukter er mildere og mer skånsomme for huden. I tillegg finnes det egne serier tilpasset ekstra sensitiv hud. 

Sensitiv hud er hud som reagerer lett på produkter og omgivelsene rundt. Sliter du med dette, opplever du ofte kløe, svie, rødhet, og irritasjon. Huden kan ofte oppleves som litt hoven og irritert, og for mange kan dette være svært frustrerende. 

Det finnes heldigvis produkter som kan lindre og gjøre situasjonen bedre. Prøv våre koreanske hudpleieprodukter for en sunnere hud og mer glød. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen en hudpleieserie tilpasset din hudtype.

Produkter for sensitiv hud 

Ønsker du å finne produkter for sensitiv hud, kan du enkelt finne dette på våre sider ved å velge kategorisiden “Din hud” øverst i menyen. Her vil du få opp flere valg, deriblant kategorien for sensitiv hud. Her vil du finne en rekke produkter tilpasset din hud. 

Det er viktig at du bruker produkter som ikke irriterer huden mer, da disse kan føre til at huden blir tørr og deretter begynner å flasse, og/eller klø. Med andre ord kan feil produkter føre til at vondt blir verre. 

Det er viktig at du prøver ut ulike produkter over en lengre periode, og slutter så fort du ser at det ikke gir noen effekt. Er du usikker på hvilke produkter du bør bruke, kan vi hos Gwang.no sette sammen produktserier tilpasset din hud. 

Hvorfor får jeg sensitiv hud og hvorfor kan produkter fungere?

De aller fleste er ikke født med sensitiv hud, men mange utvikler dette over tid som resultat av forurensing og bruk av feil produkter. Sensitivitet kan oppstå i alle hudtyper.

Med en produktserie som er egnet for sensitiv hud, tar produktene hensyn til typiske ingredienser en med følsom hud vanligvis reagerer på. Produktene er utviklet slik at de skal hjelpe huden med å reparere seg, samt gi den en boost. 

Hos Gwang.no finner du koreansk hudpleie tilpasset sensitiv og følsom hud, og som kan hjelpe huden din med å finne tilbake til gløden. 

Det er viktig at du gir nye produktserier tid til å virke før du går videre til neste. 

Hvorfor bruke k-beauty?

Hos Gwang.no finner du gode produkter til enhver hudtype. Vi er eksperter på koreansk hudpleie, og ønsker å dele gleden av en sunn og glødende hud med deg. Vi har satt sammen en egen produktside med koreanske hudpleieprodukter tilpasset følsom hud. 

Det er viktig at du bruker produkter som er milde, fuktighetsgivende og som gir huden mye næring. Produktene vi fører inneholder blant annet ingredienser som:

 • Biepropolis
 • Sneglekstrakt
 • Centella Asiatica

Vi anbefaler at du unngår produkter som inneholder parfyme og alkohol. 

Vi har sett at K-beauty, eller koreansk hudpleie, har gitt mange en god effekt. Vi har også sett at den koreanske hudpleieindustrien ligger foran den vestlige når det kommer til utvikling av hudpleieprodukter. Derfor har k-beauty blitt en trend - også i Norge. Det er fordi det fungerer bra for veldig mange! 

Hudpleierutine i flere steg 

Hudpleie kan virke komplisert og tidkrevende. Dette ønsker vi å gjøre enkelt for deg! 

Vi har merket alle produktene våre med stegene 1-10, slik at du vet hvilket produkt du behøver for å få en komplett hudpleierutine.

I koreansk hudpleie er det vanlig å gå gjennom 10 steg daglig. Men du behøver ikke å bruke 10 steg dersom du ikke ønsker dette. Vi ser at mange også opplever god effekt av 2-3 steg. 

Vi anbefaler derimot at du går gjennom 10 steg for optimal effekt. Dette tar vanligvis 5-10 minutter, og huden din vil takke deg for at du bruker tid på den. 

Stegene fungerer som følger:

 

 • Steg 1: Oljebasert rens. 
 • Steg 2: Vannbasert rens
 • Steg 3: Eksfoliering/skrubb
 • Steg 4: Toner
 • Steg 5: Essens
 • Steg 6: Serum
 • Steg 7: Maske
 • Steg 8: Øyekrem
 • Steg 9: Fuktighetskrem
 • Steg 10: Solkrem

 

Last ned vår komplette guide her

Lurer du på noe angående hudpleierutiner? Ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg med å finne den rutinen som passer deg best. 

Les mer: K-beauty

Hvem er vi?

Vi i Gwang-familien ble hektet på koreansk hudpleie etter at vi hadde prøvd og sett resultatene selv. Vi ønsker å dele denne gleden med deg. Vi vil at nordmenn skal kjenne på det å ha en sunn og glødende hud med produkter til fornuftige priser. Det er det Gwang handler om - ordet bety nemlig glød. 

Slik begynte det

Sofie har tidligere hatt problemer med uren hud, og problemene vedvarte i mange år. Etter at hun prøvde koreansk hudpleie for første gang, fikk en mye sunnere og penere hud etter kort tid. 

Deretter tok vi en familietur til Seoul julen 2018, hvor vi da fikk se på nært hold hva den koreanske skjønnhetsindustrien egentlig handlet om. 

Vi var overbeviste, og vi ønsket å dele denne gleden med nordmenn også! Ideen om å starte butikk med fokus på k-beauty produkter tok raskt form, og selskapet ble etablert i mai 2019. 

Velkommen til Gwang.no

Vi ønsker å dele følelsen av en sunn og glødende hud med deg også. Ta gjerne kontakt med oss dersom du behøver hjelp med å finne riktige produkter eller om du lurer på noe. Vi hjelper deg! 

Velkommen.