Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!


Informasjon om selger

 • Navn butikk/domene:    Gwang.no
 • Selskap/eies av:               Kweon Invest AS
 • Org.nummer:                   922 867 038
 • Adresse:                            Hoffsveien 64B, 0377 Oslo
 • E-mail:                              Hanne@gwang.no/kundeservice@gwang.no
 • Telefon:                             922 07 091 (Hanne Klausen Hamre)

 • Salgsbetingelser


  Innledning

  Gwang.no er en norsk nettbutikk som primært selger koreanske hudpleieprodukter. Butikken har lager i Norge og kan levere varer raskt uten noe tollgebyr.

  Kjøp fra Gwang.no er regulert av standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett som gjengitt på forbrukertilsynets hjemmesider her og nærmere forklart her

  Disse vilkårene regulerer forbrukers kjøp av varer og tjenester levert av Gwang.no. Vilkårene gjelder for alle salg gjennomført gjennom nettbutikken Gwang.no såfremt ikke annet er avtalt.


  Registrering

  For å kunne legge inn en bestilling på Gwang.no kan du opprette en brukerkonto eller handle som gjest. Registreringen er gratis og innebærer ingen forpliktelser. Alle opplysninger du legger inn vil bli lagret på en sikker måte og vil ikke være tilgjengelig for uvedkommende. Når du registrerer deg er du også forpliktet til å lese gjennom salgsbetingelsene. Det er viktig at du oppbevarer eventuelt tildelt passord på en sikker måte. Du er ansvarlig for ikke å overlate din registreringsinformasjon til andre. Brudd på denne plikten kan medføre erstatningsansvar.


  Behandling av personalia

  Gwang.no er ansvarlig for alle personlige opplysninger du som kunde oppgir til oss, eller som vi får tilgang til når du legger inn en kjøpsordre eller besøker vår hjemmeside. Denne informasjon vil bli brukt til å distribuere varer til deg og til å sende deg informasjon om Gwang.no. Gwang.no kommer ikke til å dele personalia, eller annen informasjon om deg som kunde, til tredjepart. Når du handler på Gwang.no gir du samtidig oss tillatelse til å bruke din epostadresse til å sende deg informasjon om og markedsføring av våre produkter. I alle eposter du mottar fra Gwang.no vil du ha mulighet til å reservere deg mot ytterligere eposter via en link. Du har også på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert på deg, og du kan kreve å få disse slettet.


  Innlegging av kjøpsordre

  For å kunne handle på Gwang.no må du være fylt 18 år. En innlagt kjøpsordre er bindende. Falske bestillinger, svindelforsøk, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet vil bli politianmeldt og/eller strafferettslig forfulgt. Når du handler på Gwang.no bekrefter du samtidig at du har fylt 18 år.


  Ordrerutiner

  Vi behandler alle bestillinger fortløpende. Så snart din ordre er godkjent vil du motta en epost med en ordrebekreftelse fra Gwang.no.


  Betaling

  Gwang.no aksepterer elektronisk betaling med kreditt-/debetkort, samt betalingsløsninger gjennom Klarna og Vipps. Om det ikke er mulig å benytte elektronisk betaling så kan bestillinger også betales på forhånd til konto etter avtale.

  Gwang.no aksepterer følgende kort: Visa, Mastercard, debetkort med Visa-logo. Når du betaler med kort trekkes beløpet fra din konto når din bestilling er pakket og klar for utsending.


  Frakt og gebyr

  Gwang.no benytter Bring som fraktleverandør.

  Prisen for frakt er: 

  • Kjøp opp til 700 kr er standard frakt 79 kr
  • Kjøp over 700 kr er fri frakt.
  • Ved henting hos Gwang påløper ingen frakt kostnader
  • Til Svalbard og Jan Mayen kommer det et tillegg for frakt.

  Leveransevilkår

  Levering av bestillinger gjennomføres av Bring. Normal tid for sending av varer er 2-4 virkedager, men på enkelte strekninger kan det ta opptil 5 virkedager. Gwang.no står ikke ansvarlig for evt forsinkelser i postgangen når sendingen er overlevert Bring. Kunden er ansvarlig for å oppgi korrekt adresse, og står selv ansvarlig for bortkomne sendinger såfremt dette skyldes at feil adresse er oppgitt.


  Salgspant

  Gwang.no har salgspant i leverte varer som sikkerhet for kjøpesummen (inkl. renter og omkostninger) inntil disse er betalt i sin helhet, jfr. pantelovens § 3-14 flg.


  Vareinformasjon

  Gwang.no gjør sitt ytterste for at du til enhver tid skal få korrekt informasjon. Likevel kan det forekomme at vi mottar feil informasjon fra våre underleverandører. Gwang.no tar forbehold om feilaktige produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer som følge av feilaktig informasjon mottatt av oss fra underleverandører. I denne forbindelse forbeholder Gwang.no seg retten til å kunne endre produktsortiment, tilgjengelighet og pris. Noen variasjoner i ytre design og utseende på produktene vil kunne forekomme.


  Returer og reklamasjoner

  Informasjon om returer og reklamasjoner finner du her


  Priser

  Alle priser på Gwang.no er i norske kroner og inklusive merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt.  Det tilkommer ikke toll siden vårt lager er i Norge.


  Kundens plikter

  Som registrert kunde hos Gwang.no er du ansvarlig for å betale de varer/ytelser Gwang.no, eller samarbeidspartnere, leverer i henhold til de til enhver tid gjeldende vilkår. Dette ansvaret gjelder også andres (inkl. uvedkommendes) bruk av din kundetilgang, med mindre det kan bevises at dennes bruk skyldes uaktsomhet fra Gwang.no sin side. Kunden forplikter seg til alltid å følge gjeldende retningslinjer, forskrifter og lover for retur av varer.


  Forbehold

  Vi tar forbehold om feil i priser eller informasjon som gis på Gwang.no og setter pris på å bli gjort oppmerksom på slike feil slik at de kan rettes opp. Vi tar forbehold om endring i prisene. Slike endringer vil ikke ha tilbakevirkende kraft for bestillinger som allerede er gjort.

  Gwang.no forbeholder seg retten til å kunne endre disse vilkårene bl.a. om det skulle bli endringer i lovgivningen.