Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!

Sofie har fått en glødende og sunn hud etter å ha brukt koreanske hudpleie- produkter siden høsten 2018.


Dette er oss - The Gwang Family

Hvordan ble vi interesserte i koreansk hudpleie?

Vi fikk for alvor øynene opp for koreansk hudpleie og hva det kan utrette, etter at Sofie brukte produktene mot uren hud. Hun slet med uren hud i tenårene og prøvde mange produkter her hjemme uten å få resultater. Høsten 2018 flyttet Sofie til Korea på utveksling. Der startet hun med kun koreanske hudpleieprodukter og ikke minst den spesielle 10-trinnsrutinen. Hun fikk veldig gode resultater etter kun få måneders bruk. Med omsorg for huden sin fra morgen til kveld har Sofie fått en penere og sunnere hud. Huden hennes har fått tilbake gløden! Mor Hanne startet også med koreansk hudpleie etter dette, og har fått resultater med synlig reduserte pigmentflekker og mer glød i en moden hud.  


Gwang blir etablert

Etter en familietur til Seoul julen 2018, fikk vi se på nært hold hva koreansk hudpleieindustri står for og vi ble hekta. Tanken slo oss med en gang - dette er noe for nordmenn også! Ideen om Gwang.no begynte å ta form, og selskapet ble etablert mai 2019. Gwang.no drives gjennom Kweon Invest AS.  Kweon var forøvrig Hannes pikenavn i Korea.


Hvorfor velge Gwang.no?


  • Trygg handel - norsk nettbutikk med lager i Oslo, ingen toll, rask levering

  • Vi tilbyr det beste innen koreansk hudpleie, med fokus på produkter som er naturlige, økologiske og helst ikke testet på dyr.

  • Tett på der det skjer med lokal tilstedeværelse i Korea - Sofie som er produktansvarlig bor i Korea og følger pulsen på koreansk hudpleieindustri hver dag. 

  • Litt ekstra for pengene - vi har gode priser, men vi legger alltid med noen spennende prøver til deg - og gratis frakt på ordre over 700 kr.

  • Personlige råd dersom du ønsker det fra oss - og nå snart også får en erfaren hudpleier!

  • En egen medlemsklubb GwangOn - helt gratis og uten forpliktelser - med mange spennende fordeler. Kommer snart!
  • En praktisk 10-stegs hudpleieguide får du av oss (kan lastes ned her) og snart får du din egen spesialtilpassede hudpleiguide  i vår konfigurator som kommer snart!Gwang.no - med omsorg for huden fra morgen til kveld