Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!

Hvorfor koreansk hudpleie? 

Koreansk hudpleie eller K-Beauty som det også kalles er det nye "talk of the town". Produktene og rutinen tar verden med storm. Hva er det som er så spesielt med koreansk hudpleie - og hvorfor anbefaler vi at du skal begynne med det?


Koreansk hudpleie kan spores tilbake til den antikke Chousun-tiden (ca. 2000 år fvt.) med bruk av urter, mat og planter til å behandle huden. Mye er forandret siden den gang, men Korea har befestet sin posisjon som et foregangsland innen hudpleie. Hudpleie og kosmetikk er i dag blant landets største eksportartikler, og koreanerne er veldig stolte av dette. De har til og med en egen post på statsbudsjettet som skal bidra til fortsatt forskning og utvikling innen hudpleie. 


Det å ha en vakker, sunn og glødende hud er statussymbol i Korea. Koreanske kvinner lærer fra barndommen av viktigheten av å ta vare på huden sin gjennom en god daglig rutine. Men hudpleie er ikke kun forbeholdt kvinner, det er like viktig for menn å ha omsorg for huden sin.  Hudpleieindustrien i Sør-Korea opplever et jevnt og massivt press fra kresne forbrukere, og det bidrar til at industrien hele tiden må fornye seg og levere produkter med topp kvalitet. Seoul er selve mekka med butikker på ethvert hjørne. Å ta vare på huden sin er rett og slett en del av den koreanske kulturen.Gode grunner til hvorfor du bør starte med koreansk hudpleie

Innovative produkter


Sør-Korea er et high tech-land og dette kommer også til uttrykk i deres betoning av innovasjon i hudpleieindustrien. Selv om ingrediensene er velprøvde over lang tid, er det stadig nye sammensetninger og teknologi som kommer oss forbrukere til gode. Relativt nye skjønnhetsprodukter i vesten som BB-cream, serum, sheetmasks og cushion foundations, og ingredienser som hyaluronsyre, fermenterte produkter, sneglesekret og centella asiatica, har lenge eksistert i Korea.

Personlig rutine


Koreansk hudpleie handler om å ha omsorg for huden fra morgen til kveld for å oppnå en vakker og glødende hud. Rutinen bør være spesielt tilpasset din hud og hudtilstand. Om du ønsker full rutine med 10 steg, eller bare vil starte med 2-3 steg er det uansett produkter som er tilpasset deg og dine ønsker.  

Holistisk tilnærming


I Korea har de en helhetlig tilnærming til hudpleie og tror sterkt på både ytre og indre påvirkning på huden. Selv om hudpleieproduktene er en viktig del av enhver skjønnhetsrutine, tror ikke koreanerne på mirakler over natten. Koreansk hudpleie handler om å skape langvarige resultater som gir en vakker og glødende hud. Koreansk hudpleie handler i større grad om å pleie i dybden enn å midlertidig dekke over et problem med sminke som vi ofte gjør i vesten. Gjennom en god rutine får du din egen Gwang  - en naturlig glød - og blir den beste utgaven av seg selv. 

Nye og unike ingredienser


Når vi snakker om innovasjon, er det umulig ikke å nevne de unike og spennende ingrediensene som brukes flittig i koreansk hudpleie. Disse kombineres med velprøvde ingredienser for å skape effektive og gode produkter. Mange av ingrediensene er ukjente for oss nordmenn. Bruken av ulike planter, urter, sneglesekret med mer gjør produktene unike og bidrar til effektive resultater for huden.  

Naturlig og milde ingredienser


Siden sin opprinnelse har koreansk hudpleie hentet inspirasjon fra naturen. Selv om hudpleien har endret seg radikalt siden antikken, er deres tilnærming til å hente inspirasjon og ingredienser fra naturen den samme. Mange produkter er organiske, skånsomme og veganske. At mange merker etterstreber å være cruelty-free er et stort pluss! 

Prisgunstig hudpleie


Det er mer enn 2000 unike merker på det koreanske markedet- en jungel av produkter og merker. Siden det er ekstremt mange om beinet i industrien, og konkurransen tøff, presses prisene ned samtidig som kvaliteten på produktene er høy. Derfor vil du finne produkter og ingredienser med kvalitet på linje med noen av de mest eksklusive merkene i vesten, til en gunstig pris.


Fortsatt ikke overbevist?

Visste du at i Sør-Korea er det vanlig å ha en hudpleierutine bestående av 10 trinn? Høres kanskje litt skremmende og avskrekkende ut, men når du blir vant til rutinen tar det bare 5-10 minutter. Dette har huden din virkelig godt av - og hvorfor ikke bli den beste utgaven av deg selv? Les mer om de 10 stegene i den koreanske hudpleierutinen  og kom i gang med en hudpleierutine som er tilpasset deg og din hud!