Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!

K-beauty

K-beauty, korean beauty, eller koreansk sminke og hudpleie, er en samling produkter og hudrutiner som har tatt verden med storm. 

Se alle produkter


Vi ser at koreanske hudpleieprodukter blir mer og mer etterspurt, og selv anbefaler vi at du også skal begynne med det. Mange har opplevd gode resultater med produktene - i tillegg er de prisgunstige. 

Finn dine K-beauty favoritter i vår nettbutikk, og ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Vi står alltid klare til å hjelpe deg uansett problemstilling.

Hvorfor bruke K-beauty? 

I Sør-Korea vitner glødende hud om status. Det er viktig for koreanske kvinner å ta vare på huden, og dette er noe de lærer allerede i barndommen. Dette gjør de gjennom en god daglig rutine hvor man går gjennom så mange som opptil 10 steg før hudpleierutinen er ferdig. 

Den koreanske hudpleieindustrien opplever et stort press fra koreanske forbrukere, og dette fører til at industrien stadig må fornye seg og komme med innovative produkter. Dette har ført til at industrien ligger langt foran den vestlige i å teste ut nye ting, samt lære av sine feil. 

Det å ta vare på huden er en stor del av den koreanske kulturen, også når det gjelder menn. Derfor har K-beauty for menn også blitt en større trend. 


Les mer: Hvorfor K-beauty?

Finn din egne personlige rutine 

For å finne den perfekte rutinen for din hud, bør du sørge for at du tar vare på huden din fra morgen til kveld. Alle har ulik hud, og det er derfor også viktig at du setter sammen din egne serie med hudpleieprodukter slik at huden din får akkurat det den trenger.

Når du handler K-beauty hos Gwang.no, vil du se at det står ulike steg under hvert produkt. Vi har delt inn produktene i stegene 1-10 - men du kan fint starte med 2-3 steg. 

Vi har garantert produkter tilpasset deg og din hud. 

Les mer: Koreansk hudpleie

Hvordan handle riktige K-produkter på Gwang.no? 

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Derfor har vi merket alle produktene våre med stegene 1-10, slik at du vet hvilket produkt du behøver for å få en komplett hudpleierutine. Du behøver ikke å bruke 10 steg dersom du ikke ønsker dette. Du kan også oppleve god effekt av 2-3 steg. 

Vi anbefaler derimot at du bruker 10 steg for full effekt. Dette tar vanligvis 5-10 minutter, og huden din vil takke deg for at du bruker tid på den. 

Stegene fungerer som følger:


  • Steg 1: Oljebasert rens. 
  • Steg 2: Vannbasert rens
  • Steg 3: Eksfoliering/skrubb
  • Steg 4: Toner
  • Steg 5: Essens
  • Steg 6: Serum
  • Steg 7: Maske
  • Steg 8: Øyekrem
  • Steg 9: Fuktighetskrem
  • Steg 10: Solkrem

Du kan lese mer om de ulike stegene og hva de gjør her. Last ned vår komplette guide her

Derfor er det viktig med en god hudpleierutine

En god hudpleierutine hjelper huden med å holde på gløden. Hver dag påfører vi huden vår store belastninger bare ved å gå ut døren. Huden eksponeres for forurensing, skiftende vær og temperaturer, sol, sminke, og bakterier i tillegg til en rekke andre faktorer fra utsiden. 

Huden blir også belastet av stress, hormoner, kosthold og manglende søvn. Det er derfor viktig at vi tar vare på huden vår, og hjelper den med å bevare elastisitet og glød gjennom en god hudpleierutine samt en mindre stressende livsstil. 

Ifølge ekspertene bør man ta vare på huden så tidlig som mulig, og aller helst starte med en god rutine i 20-årene. Her understreker ekspertene at det viktigste du kan gjøre for huden din er å avslutte rutinen med en høy solfaktor. UV-stråling står nemlig for det meste av aldring av huden vår. 

Ta vare på huden din - slik bevarer du gløden. 

Om oss 

Vi i Gwang-familien ble hektet på koreansk hudpleie. Vi så at Sofie, som hadde hatt problemer med uren hud i mange år, fikk en mye sunnere og penere hud etter kort tid. 

Deretter tok vi en familietur til Seoul julen 2018, hvor vi da fikk se på nært hold hva K-beauty egentlig handlet om. Vi var overbeviste, og vi ønsket å dele denne gleden med nordmenn også! Ideen om å starte butikk med fokus på k-beauty produkter tok raskt form, og selskapet ble etablert i mai 2019. 

Vi ønsker å dele gleden av en sunn og glødende hud med deg også. Ta gjerne kontakt med oss dersom du behøver hjelp med å finne riktige produkter eller om du lurer på noe. Vi hjelper deg! 


Velkommen.