Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!

Bruk solkrem med høy faktor, alltid!

For koreanere er nok solkrem det viktigste steget i en morgenrutine, og med god grunn. Solkremer beskytter mot hudens verste fiende og hjelper ikke bare med å forhindre rynker og pigmentflekker. Hvis du har andre hudproblemer, som akne, kan dette på lang sikt bli forverret av å være ute i solen.
Det er mange som hopper over dette trinnet på grunn av de klistrete og fettete solkremene vi er vant til. Ønsket om å bli brun også gjør at mange ikke bruker solkrem.

Solkremene i koreansk hudpleie er lettere og mer behagelige på huden, og har konsistens som en vanlig ansiktskrem. Koreanske solkremer har flere pleiende ingredienser, tetter ikke porene og er svært behagelige å smøre på.

Det er flere faktorer som avgjør hudens tilstand, blant annet kostholdet, mosjon og genetikk. Likevel avgjøres så mye som 80 % av hudens tilstand av UV-strålene som huden din utsettes for. Derfor: Bruk høy faktor året rundt, det gjelder også menn!

SPF 30 beskytter mot 97 % av UVB-stråler og SPF 50 beskytter mot 98 % av UVB-stråler. Det er bare snakk om et par ekstra prosent forskjell i beskyttelse, men det er verdt det dersom du jobber med å redusere pigmentering og andre solskader.

UVA-stråler er aktive døgnet rundt med omtrent samme intensitet hele tiden. UVA går dypt ned i huden og kan skade det underliggende vevet og føre til for tidlig aldring. Som forsvar mot UVA skaper huden melanin som gjør at huden blir mørkere og brunere. I et solarium er det nesten bare UVA-stråler.  

UVB-strålene er sterkest midt på dagen og det er UVB som gjør at vi brenner oss. Disse strålene er faktisk så sterke at de kan gi annengrads forbrenning på huden.

Et av våre beste tips er å bruke solkrem med høy faktor året rundt, uansett vær.