Norsk nettbutikk - Lager i Norge - Tilstedeværelse i Korea - Fraktfritt over 700kr - Alltid gratis vareprøver!

COSRX Norge

COSRX har blitt en trend blant koreansk hudpleieentusiaster, og produktene har blitt kjent for sine revolusjonerende egenskaper. Varemerket lager produkter spesialtilpasset alle hudtyper, og har fokus på effektive ingredienser som kan gi huden en boost. 

Gå til COSRX Norge 

 

Ser du etter COSRX-produkter i Norge? Det selger vi hos Gwang.no. Ta en titt i vår nettbutikk, og spør oss gjerne dersom du lurer på noe. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en serie produkter tilpasset deg og din huds behov. 

COSRX og koreansk hudpleie

Koreansk sminke og hudpleie har blitt mer og mer populært med årene, og har blitt kjent for sine unike egenskaper. Mange sier de har opplevd både små og store forbedringer i huden, og at de har fått en følelse av en mer glødende hud. 

Et av de mest populære merkevarene innen koreansk hudpleie i Norge er COSRX. De har blitt kjent for troverdighet og for å tilby et bredt utvalg av produkter. Hos Gwang.no finner du en rekke produkter fra dette merkevarenavnet. 

Vi selger kun det beste, og vi kan hjelpe deg med å sette sammen produkter som passer dine behov. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. 

Hvorfor koreansk hudpleie?

Den koreanske hudpleieindustrien opplever et enormt press fra sine forbrukere, og dette fører til at industrien stadig må fornye seg og komme med innovative produkter. Dette har ført til at industrien ligger langt foran den vestlige i å teste ut nye ting, samt lære av sine feil. 

I koreansk kultur forteller glødende hud at du har status og at du tar vare på deg selv. Det er viktig for koreanske kvinner og menn å ta vare på huden gjennom hele livet. Dette gjør de gjennom en god daglig rutine hvor man går gjennom så mange som opptil 10 steg før hudpleierutinen er ferdig. 

Les mer: Koreansk hudpleie 

Med fokus på en god hudpleierutine 

Koreansk hudpleie handler om det å ta vare på huden sin fra morgen til kveld. Hudpleierutinen kan bestå av så mange som 10 steg, hvor første steg alltid begynner med en rens og siste steg avsluttes med solkrem.

I koreansk kultur er man opptatt av det å ta vare på huden sin, da sunn hud vitner om et godt og rikt liv. I denne kulturen lærer både menn og kvinner om det å ta vare på huden sin allerede i barndommen, og fokuset er høyt gjennom hele livet. 


Koreanske forbrukere er kravstore, og koreansk hudpleie ligger derfor langt foran i utviklingen og når det kommer til det å teste ut ulike ingredienser. 

Det er dette COSRX også har fokus på. Produktene deres er revolusjonerende fordi innholdet er unikt og nytt. 

Les mer: Sensitiv hud

Vanlige ingredienser 

COSRX og andre koreanske hudpleieprodukter er kjente for å eksperimentere med unike ingredienser. De vanligste ingrediensene i produktene er blant annet:

 • Aloe Vera
 • Fermentering
 • Grønn te
 • Biegift
 • Biepropolis
 • BHA
 • Cemtella Asiatica
 • Honning
 • Vitamin C + E
 • Snegleekstrakt
 • Niacinamide (B3)

Du kan lese mer om hvordan de forskjellige ingrediensene fungerer under fanen som heter “Ingredienser” på hovedsiden vår. Her vil du finne dem listet fra A-Å samt spesifikk informasjon om hver og en av de. 

Gwang.no 

I familien Gwang ble vi raskt fascinert av hvor effektivt koreansk hudpleie er, og vi ble hektet etter kort tid. Vi så at Sofie, som hadde hatt problemer med uren hud i mange år, fikk en langt sunnere og penere hud etter noen få måneder. 

Da vi så dette ble vi nysgjerrige på hvorfor det egentlig er slik. Vi ble mer interessert i hvordan disse produktene fungerte, og ønsket å introdusere dette for flere. 

Deretter tok vi en familietur til Seoul julen 2018, hvor vi da fikk se på nært hold hva koreansk hudpleie egentlig handlet om. Ideen om å starte butikk med fokus på K-beauty produkter tok raskt form, og selskapet ble etablert i mai 2019. 

Sunn og glødende hud med COSRX og andre K-beauty produkter 

Vi ønsker å dele gleden av en sunn og glødende hud med deg også. Ta gjerne kontakt med oss dersom du behøver hjelp med å finne riktige produkter eller om du lurer på noe. Vi hjelper deg! 

Velkommen.